Julkök & ekollon.

Jag älskar ljuset som blir av ljusstakar! Jag är så glad att vi i våras flyttade från vår gamla lägenhet där det bara fanns ett fönster som det gick att ställa saker i. Nu njuter jag av våra fem fönsterbädor.
I oktober plockade jag ett par ekollon ute vid vår parkering och kolla här! Vi har en miniek i köket!
 

Måndag.

Imorse gjorde Vilma illa sin nya framtand. Jag tror att det bara var tandköttet som blev skadat, men för säkerhets skull ska vi till tandläkaren nästa vecka så att dom får kolla. Dom ville mest ha dit oss för att det ska bli skrivet i Vilmas journal. Klockan 11 fick vi tid, mitt i sovningen... Men jag tänkte att vi tar med vagnen och går på stan efteråt så får hon sova då.
Idag har vi varit hos mina föräldrar nästan hela dagen. Ingen var hemma där så vi fick agera hundsällskap. Vilma är lite hängig eftersom hon fortfarande har vattkoppor så vi har suttit ihop idag. Emil skulle på nåt möte med fotbollslaget efter jobbet, så vi stannade i Vika till kvällen. På vägen hem plockade vi upp Emil och sen var det bara att natta Vilma med välling. Eller "non non", som hon kallar det.
Jag hoppas att hon slipper vakna och panikgrina ikväll. Både igår och i förrgår vaknade hon och bara skrek och var helt spänd i kroppen. Svårt att veta var det beror på. Kopporna? Tanden? Eller är det jobbigt för lillkroppen med allt nytt som den lär sig hela tiden?

Nu har vi julpyntat här hemma. För snart är det jul! Sedan är det nyår! Och efter nyår är det drygt två veckor tills jag får möta Elin på Arlanda... Hon har ju varit borta sedan april nu, så det saknas lite här hemma. ❤️

Några bilder från vårt morgonmys som vi brukar ha i lekrummet när vi har ätit frukost.

Ska vi läsa?

Vilma älskar att läsa. Jag älskar inte att läsa samma bok tusen och åter tusen gånger. Så när hon hittar en bok bland alla hennes leksaker gäller det att snabbt distrahera henne med nåt annat roligt. Ibland lyckas jag, ibland inte.

Upp