Luggis

Imorse klippte vi luggen på Vilma! Hon är jätteduktig med att låta oss hålla på med hårspännen hit och dit, men gud vad skönt det måste vara för henne nu, att slippa hår i ögonen även när hon precis vaknat på morgonen. Alltså skrotunge vad jag älskar dig!
 
 
På måndag hänger det grejer!
  • Vi åker på en minisemester till Stockholm! Vi ska sova hos Emils farbror (eller Vilmas farfbror, som han döpt sig själv till). Vi har inte så mycket mer planer än att vi ska gå på museum och bara strosa runt hela dagarna. Jag har planer på att äta god mat på restauranger och dricka kaffe på mysiga fik, också.
  • Vilma blir 9 månader. NIO! Snart ett år! Snart ska hon ju börja skolan och sånt. Och bli vuxen och inte dela rum med sin mamma mer. (Men det kanske vi kan förhandla om på nåt vis.)
  • Det är tre år sedan jag och Emil träffades. Vi har ju tre datum att fira: den 15 augusti - då han knackade på dörren och bjöd ut mig på date, den 17 austusti - då vi gick på den där daten, och den 15 september - då vi bestämde att vi nog var ett par. ♥ Här kan ni ju läsa om hur vi träffades.
    I år blir första gången på tre år som vi inte ska gå och se Sabaton när de spelar på Sabaton Open Air. Men å andra sidan är det även första gången på tre år som vi har en bebis att ta hand om då. Vår bebis. ♥
Hur som helst ska vi stanna i Stockholm tills på torsdag, om allt går som planerat - alltså om Vilma inte vägrar sova i resesängen och vagnen. Samt har ro att äta mat ibland, fast det finns nya saker att spana på. 
 
Så här ser det ut hemma hos oss just nu! Emil är på match och Vilma sover. Jag har druckit vin, redigerat bilder och lyssnat på mysig musik.
 
Hösten, du ger mig livsglädje. (Kanske för att jag äntligen kan tända mina smålampor igen.)
 
#1 - - Mormor/G-mormor:

Fina bilder på en jättesöt Luggis :), och så stor hon blev på en gång. Hoppas ni får det mysigt i huvudstaden.
Morgonkram till hela lilla familjen.

Upp